Markt 52, Etten-leur

Omschrijving

Zoek jij een bijzonder huis op een bijzondere locatie? Dan moet je hier zeker een kijkje komen nemen! Dit monumentale pand op de Markt in Etten-Leur biedt tal van mogelijkheden door zijn dubbelle bestemming. Momenteel is er een winkelruimte die een eigen huisnummer en entree heeft, maar je kan hier ook kantoor, praktijk of studio aan huis in hebben. Alle gemakken van het centrum zijn letterlijk op loopafstand. Als jij je auto achter onder de carport of in de garage hebt gezet kun je alles te voet doen. Aan ruimte ook geen gebruik. De begane grond en 1e verdieping samen zijn ca. 305m2 groot. Dan is er nog een kelder van ca. 27m2, een zolder van ongeveer 68m2, een tuinkamer van ca. 18m2, een garage van 34,5m2 en een carport van ruim 35m2 groot. En dat alles op een perceel van 545m2 dat aan de achterkant afgesloten wordt met een automatische op afstand te bedienen poort.

BEGANE GROND

Achter de imposante voordeur schuilt een net zo imposante hal die toegang geeft tot het toilet en de en-suite woonkamer. De deuren die ook naar de kamer voor en de winkel leiden, zijn nu weggewerkt. Het toilet is helemaal in de stijl van de woning gemaakt. De zitkamer aan de voor- en de eetkamer aan de achterkant worden gescheiden door prachtige en-suite deuren. De zitkamer voor is ca. 4,70m breed en 4,75 lang. In zowel de zit- als eetkamer is een prachtige gashaard geplaatst. Dus wel het comfort en de gezelligheid maar niet het leuren met houtblokken! Zowel in de zit- als eetkamer ligt een natuursteen vloer met vloerverwarming. De wanden zijn heel sfeervol behangen en er is gekozen voor een strak stucwerk plafond. De gordijnen doe je open en dicht met een druk op de knop. En hetzelfde geldt voor de rolluiken. De sfeer uit de 17e eeuw ontmoet hier de gemakken uit de 21ste eeuw. De zitkamer is ca. 3,95m lang en 4,70m breed. Achter de eetkamer is een serre die via dubbele openslaande tuindeuren toegang geeft tot de tuin. Deze ruimte is ca. 2.92m breed en 3,65m lang en gaat over in de royale leefkeuken.

Deze heeft een totale oppervlakte van ca. 30m2 en is uitgerust met prachtige landelijke keuken, die bestaat uit een recht keukenblok en een schiereiland. Ook hier weer de gemakken uit de 21ste eeuw met de sfeer van oude tijden. De keuken is o.a. uitgerust met een 6 pits gasfornuis met afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en spoelbak met kraan. Naast de keuken is een bijkeuken waar naast de koelkast/vriezer en vaatwasser, ook de wasmachine en droger opgesteld staan. Ook hangt hier de cv-ketel voor de begane grond. Achter de keuken is nog een hobbykamer met vaste trap naar een ruimte daarboven die je kan gebruiken als slaap- of hobbykamer. De kamer op de begane grond is ca. 4.42m breed en 3.41m lang. Deze kamer heeft een tegelvloer, stucwerk wanden en plafond. De kamer boven is ca. 7m lang en over een breedte van ca. 2.10m is hij op sta hoogte (minimaal 1.50m hoog). Vanuit de keuken heb je toegang tot de grote achtertuin.

WINKEL

Op nr. 10a is momenteel een winkelgedeelte gemaakt. Maar je kunt het natuurlijk ook voor andere zaken gebruiken. De ruimte is in totaal ruim 40m2 groot en bestaat momenteel uit een winkelgedeelte, keukentje en toilet. Via de keuken hier heb je toegang tot de ruime en droge kelder van ca. 5m breed en 5,45m diep.

TUIN

De achtertuin tegen de woning biedt 100% privacy! Er is een terras tegen de woning die via een pad leidt naar een overdekt terras tegen de tuinkamer aan. Er is gekozen voor gebakken straatwerk dat weer helemaal aansluit bij de sfeer van de woning. Je hebt dus keuze genoeg om te gaan zitten, zowel binnen als buiten. De tuinkamer heeft een glazen pui waardoor je altijd het buitengevoel hebt. De kamer is ca. 3.6m diep en ca. 5m breed. Achter de tuinkamer staat een grote garage van ca. 5m breed en 7m lang met elektrische deur. Hier kun je dus meerdere auto's in kwijt. Die kun je anders ook nog parkeren onder de carport voor de garage die over de hele breedte van het perceel is gemaakt. Of als het ook daar al helemaal vol staat heb je altijd nog voldoende plaats voor je carport op je eigen terrein (middels een elektrische poort afgesloten). De tuin kun je ook bereiken via een poort aan de voorzijde van de woning die onder de eerste verdieping loop en ca. 1m breed is.

EERSTE VERDIEPING

Via een vaste trap kom je op de grote overloop met glas in lood raam aan de zijkant. Er zijn momenteel 4 slaapkamers in gebruik en 1 slaapkamer is ingedeeld als inloopkast. Er zijn 2 kamers en een inloopkast aan de voorkant van het huis en 2 slaapkamers en een badkamer plus separaat toilet aan de achterzijde. De slaapkamers zijn ca. 11,6m2, 13,8m2, 18,3m2 en 19,3m2 groot. De inloopkast heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 8,88m2. Dus aan ruimte geen gebrek. Zowel het toilet als de badkamer zijn keurig betegeld. De badkamer bestaat uit een royale inloopdouche, ligbad en 2 wastafels. Boven de gang op de begane grond is een hal met vaste trap naar de zolder.

ZOLDER

Via een vaste trap op de eerste etage kom je op de zolderverdieping die ruim 13m lang is. Het beloopbaar oppervlakte is ca. 67m2. Deze zolder is uitermate geschikt als bergzolder.

BIJZONDERHEDEN

- 42 ZONNEPANELEN

- PAND MET MEERDERE MOGELIJKHEDEN ZOALS WINKELBESTEMMING

- 5 SLAAPKAMERS

- 545M2 EIGEN GROND

- PARKEREN OP EIGEN BUITEN TERREIN AFGESLOTEN MIDDELS ELEKTRISCHE POORT

- PARKEREN IN GARAGE VAN 6.90M X 5.00M

- TUINKAMER VAN 5.00M X 3.60M

- TUIN OP HET OOSTEN

- LEEFKEUKEN UIT 2000

- BADKAMER UIT 2000

- CV VOOR BEGANE GROND NEFIT HR BOUWJAAR 2000

- CV VOOR EERSTE VERDIEPING NEFIT HR BOUWJAAR 2000

- LAATSTE ONDERHOUD CV-KETELS 2016

- BEGANE GROND DEELS VOORZIEN VAN VLOERVERWARMING

- GAS EN ELECTRA CA. € 436,- PER MAAND

- BINNENSCHILDERWERK 2014

- BUITENSCHILDERWERK AUGUSTUS/SEPTEMBER 2017

- PANNENDAK WONING UIT 2005

- PANNENDAK OP BERGING NOG ORIGINEEL

- DAK VAN SERRE 2000

- DAK VAN GARAGE 2007

- DAK CARPORT 2015

- VLOER IN 2000 GEÏSOLEERD

- DAKISOLATIE WONING IN 2005 AANGEBRACHT TUSSEN DAKBESCHOT EN PANNEN

- TOHOMABOX VOOR ROLLUIKEN AUTOMATISCH TE BEDIENEN

- TOEGANGSPOORT OP AFSTANDSBEDIENING

Share